Ledenadminstratie

Zo schrijf jij je in

Je kunt je inschrijven bij RWB via de site van de KNVB via deze link geef in de opmerkingen eventueel je voorkeur aan of al gemaakte afspraken.

Vrijwilligers zoals trainers en teamleiders etc. melden zich aan als “niet spelend” met de opmerking “vrijwilliger” na goedkeuring van het bestuur zijn zij vrij van contributie. Er wordt wel verplicht om een banknummer gevraagd maar dat is een automatisme in het KNVB formulier en wordt genegeerd bij verwerking. Zij worden z.g. KNVB lid. Vrijwilligers kunnen natuurlijk ook betalend lid worden als z.g. niet spelend lid. Geef dit dan aan in de opmerkingen.

Nadat het formulier verzonden is ontvang je een bevestigingsemail waarop je nog moet reageren volgens de instructie in de email. Hierna kan de aanmelding worden verwerkt door de ledenadministratie.

Na inschrijving wordt met je contact opgenomen en wordt er bekeken of je in een team geplaatst kunt worden. Tenzij je hebt aangegeven dat daar al vooraf een afspraak over is gemaakt.

Als de inschrijving verwerkt is dan zal er d.m.v. automatische incasso de eerste betaling voor dat halfjaar geïnd worden. Hierover ontvangt u een email met factuur en datum van incasso.

De officiële website van de KNVB wordt in een nieuw tabblad geopend wanneer je op de knop klikt.

Algemene informatie

Voor informatie over de teams en (proef)trainingen etc. kun je altijd contact opnemen met een van de onderstaande coördinatoren.

klik op de naam voor contactformulier/info van de coördinator!

Onze voorkeur gaat uit om een jeugdlid aan te melden in de periode april t/m half augustus dit is om te voorkomen dat een nieuw jeugdlid niet meer te plaatsen is tijdens het lopende seizoen.

Overleg altijd vooraf met een van de boven vermelde coordinatoren voor dat je je aanmeld via het formulier.  

Je kunt ook altijd zaterdagmorgen langskomen bij de club om iemand te spreken, er is altijd iemand aanwezig van de jeugdcommissie.

Donderdagavond vanaf 20:00 uur is er meestal iemand aanwezig van de lagere elftallen commissie.

Coördinatoren 

  • Van 5 t/m 8 jaar: Foort Cové
  • Van 9 t/m 12 jaar: Nicky Ligtvoet
  • Van 13 t/m 16 jaar neem contact op met: Carl van Es
  • Voor de leeftijd van 17 t/m 18 jaar neem contact op met: Cor Pulles
  • Voor de Senioren vanaf 19 jaar neem contact op met: Nicky Ligtvoet of Bas Bruurmijn

Meiden/dames

  • Van 5 t/m 18 jaar: Dave de Louw

Overige vragen

  • Voor overige vragen over lidmaatschap of contributie neem contact met ons op.