Vacatures

NIEUWE CLUBSCHEIDSRECHTERS GEZOCHT.
Het aantal vrijwilligers om wedstrijden te fluiten is bij RWB de laatste tijd door blessures behoorlijk gedaald. Met een vereniging die daarnaast ook nog groeiende is wordt het dus steeds moeilijker om er voor te zorgen dat we elke week op alle wedstrijden scheidsrechters hebben.
Er is op dit moment dus een behoorlijke behoefte aan nieuwe clubscheidsrechters.

Wil jij je inzetten voor de vereniging en af en toe een wedstrijdje fluiten, meld je dan bij Mari Kraneveld (06) 40 10 54 34 of Bas Bruurmijn (06) 21 57 16 16. Voor het fluiten van een wedstrijdje krijg je na de gefloten wedstrijd meteen de vrijwilligersvergoeding uitbetaald.
Hierbij dan ook een verzoek aan alle leiders/aanvoerders om vooraf al rekening te houden met het feit, dat er niet iedere zaterdag of zondag een scheidsrechter voor jullie klaar staat en dat iemand van het team eventueel zelf zal moeten fluiten.

Voor komend seizoen hebben zich inmiddels 3 personen opgegeven voor de BOS (Basis Opleiding Scheidsrechters) cursus maar we zijn op zoek naar meerdere personen die deze cursus willen volgen zodat we de cursus bij RWB kunnen laten plaatsvinden, voor de BOS cursus kun je contact opnemen met Mari Kraneveld.