Sponsoring bij RWB

RWB, al sinds 1908 een begrip in Waalwijk. Sinds jaar en dag een echte volksclub waarbij iedereen een warm welkom krijgt. Kortom een samenzijn waar iedereen zich thuis voelt. Als sponsor beteken je veel voor onze leden: van jong tot ervaren, teams en alle vrijwilligers. Op voorhand willen wij al onze sponsoren bedanken voor alle steun die wij mogen ontvangen. Mede door de steun van onze sponsoren kan RWB haar activiteiten, kwaliteit van de club en eventueel uitbreiden waar mogelijk. Samen maken we onze club toekomst bestendig! 

Ons sponsorboekje

In ons sponsorboek zijn alle huidige mogelijkheden uitgewerkt. Van team sponsor tot sponsorbord-sponsor. Het enige wat je hoeft te doen is een email sturen naar sponsoring@rwbwaalwijk.nl en wij sturen je het boekje toe.

Door kameraadschap bovenaan

Ik wil sponsoren

Wat fijn dat je belangstelling hebt in het sponsoren van RWB. Je kunt gebruik maken van het formulier of een email sturen naar sponsoring@rwbwaalwijk.nl. Vervolgens zal iemand van de sponsorcommissie contact met je opnemen om de mogelijkheden te spreken.

Onze sponsoren

Hoofdsponsor
Shirtsponsors
Shirtsponsor jeugd
Business sponsoren
Sponsorbord sponsoren

Alle items

Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte? Vanaf nu wel! Je kunt al het laatste nieuws lezen of in ons archief duiken. 

Waalwijk cup 2024/2025

Waalwijk cup 2024/2025

Hier is alle informatie omtrent de Waalwijk Cup 2024 te vinden. De poulestand en dergelijke zijn overzichtelijk weergegeven.