R.W.B. in Finale van nacompetitie
RWB kwam als een speer uit de startblokken en stond na 5 minuten al met 2-0 voor. In de 1e minuut was het spits Kevin Remie die de score opende waarna Owen Kogels op rechts doorbrak en de score na 5 minuten verdubbelde.

R.W.B. in finale nacompetitie tegen Steenbergen

Door zaterdag 8 juni thuis met 2-1 te winnen van Lewedorpse Boys behaalde RWB de finale van de nacompetitie voor promotie naar de KNVB 3e klasse. RWB kwam als een speer uit de startblokken en stond na 5 minuten al met 2-0 voor. In de 1e minuut was het spits Kevin Remie die de score opende waarna Owen Kogels op rechts doorbrak en de score na 5 minuten verdubbelde.

Het duurde even voordat Lewedorpse Boys van de schrik was bekomen, maar toen bleek wel dat Lewedorpse Boys niet zo’n gemakkelijke tegenstander was dan het in het begin vermoedde. RWB mocht van geluk spreken dat Lewedorpse Boys in de 12e minuut niet terugkwam in de wedstrijd toen van dichtbij tegen de lat werd gekopt. Na een half uur spelen kwam Lewedorpse Boys alsnog terug in de wedstrijd, 2-1. Een stand waarmee ook de rust werd bereikt.

Na rust ontwikkelde zich een gelijkwaardige wedstrijd waarbij er niet meer gescoord werd. RWB gaf in de tweede helft ook maar weinig kansen meer weg. Wel werd het in de slotfase nog wel even spannend want doordat Jordy van de Klaauw zijn tweede gele kaart op liep moest RWB met 10 man verder. De 2-1 voorsprong kwam echter niet meer in gevaar en daarmee bereikte RWB de finale.

Volgende week zaterdag, op 15 juni, speelt tegen 4e klasser Steenbergen. Steenbergen plaatste zich voor de finale door met 3-1 te winnen van Herovina. De winnaar van Steenbergen-RWB promoveert volgende week naar de KNVB 3e klasse. Beide clubs kwamen zaterdag na de wedstrijd al snel overeen dat de wedstrijd gespeeld zou worden bij voetbalvereniging DIA in Teteringen.