r.w.b. 1 een ronde verder in de nacompetie
RWB schakelde in de eerste ronde van de nacompetitie Vlijmense Boys uit. Zaterdag 8 juni in ronde twee speelt RWB thuis tegen Lewedorpse Boys.

We mogen een ronde verder!

RWB schakelde in de eerste ronde van de nacompetitie Vlijmense Boys uit. Zaterdag 8 juni in ronde twee speelt RWB thuis tegen Lewedorpse Boys. Na 90 minuten spelen was de stand RWB-Vlijmense Boys 3-3. RWB had de verlenging nodig om Vlijmense Boys te verslaan, einduitslag na 120 minuten spelen was 5-3.

RWB maakte het zich tegen Vlijmense Boys onnodig moeilijk. Na 8 minuten liep Owen Kogels tegen een strakke lage voorzet en was het 1-0. RWB breidde de voorsprong met goals van Jordy van der Klaauw en Djay Kogels nog voor rust uit naar 3-0. RWB miste in die periode nog wat extra kansen en had dus ook nog verder uit kunnen lopen. Toen Iedereen zich al klaar maakte voor de rust sloeg Vlijmense Boys in 30 seconde van de extra tijd toe en stond het ineens 3-2. Logisch dat Vlijmense Boys met een goed gevoel de rust uit kwam en RWB vooral bezig was de domper te verwerken. Het werd nog erger voor RWB want Vlijmense Boys kwam na 60 minuten zelfs op 3-3. Dit bleef tot het einde van de reguliere tijd zo waardoor beide ploegen zich klaar maakten voor de verlenging. 5 Minuten voor tijd stond Kevin Remie op en nam plaats achter de bal bij een vrije trap net buiten de 16 meter. Een specialisme van Kevin Remie die de bal langs de muur in de rechter onderhoek knalde. In de slotfase ging keeper Matthew van Dommelen van Vlijmense Boys mee naar voren om de gelijkmaker te forceren. Het resultaat was het tegenovergestelde want in een leeg doel kon Brent van Look gemakkelijk scoren en de eindstand op 5-3 brengen.

In het Zeeuwse land won Lewedorpse Boys met 1-0 van Oostburg. De nummer 11 van de 3e klasse A, Lewedorpse Boys, wordt daarmee de volgende tegenstander voor RWB. De wedstrijd RWB-Lewedorpse Boys wordt gespeeld op 8 juni op Sportpark De Gaard en start om 14.30 uur.