Eerste thuistoernooien V.V. R.W.B. gespeeld
Afgelopen zaterdag waren de eerste thuistoernooien bij R.W.B. De regen van de afgelopen week was er de oorzaak van dat het improvisatievermogen van de toernooicommissie dit keer op de proef werd gesteld.

Eerste thuistoernooien vv R.W.B. seizoen 2023/2024 gespeeld

Afgelopen zaterdag waren de eerste thuistoernooien bij R.W.B. De regen van de afgelopen week was er de oorzaak van dat het improvisatievermogen van de toernooicommissie dit keer op de proef werd gesteld. Voor het toernooi ’s morgens konden alleen twee halve velden op het kunstgras worden gebruikt. Het andere grasveld was niet bespeelbaar en daardoor niet te gebruiken.

Met een aangepast speelschema kon het toernooi toch prima worden afgewerkt en het bleef bovendien de hele ochtend droog. Het JO11-toernooi werd uiteindelijk gewonnen door sv Reeshof  met R.W.B. JO11-1 als een goede tweede. SSC’55 wist hier  beslag te leggen op de 3e plaats door het sterke FC Eindhoven AV na penalty’s te kloppen.

‘s Middags bij de categorie JO13 moest in overleg en goedkeuring van alle deelnemende teams worden besloten om van het 11 tegen 11 een 8 tegen 8 toernooi te maken omdat het toernooi anders geen doorgang had kunnen vinden.

Hier werd de finale een broederstrijd tussen de twee teams van R.W.B. met R.W.B. JO13-1 als verdiende winnaar over R.W.B. JO13-2. FC Engelen JO13-1versloeg in de strijd om de 3e plaatsSliedrecht JO13-2.

Al met al zijn de teams zo toch nog op een nuttige en sportieve manier met hun favoriete sport bezig geweest dit weekend.