Vooruitblik GO Waalwijk Kanjer Festijn R.W.B.
Voetbalvereniging RWB is verheugd om te kunnen melden dat op zaterdag 14 september om 10.00 uur samen met Go Waalwijk het startschot gegeven gaat worden voor het 2e Go Waalwijk Kanjer Festijn.

Alle informatie

Het festijn wordt gehouden op het RWB-hoofdveld van Sportpark De Gaard in Landgoed Driessen. Kanjers zijn meisjes of jongens van 4 (bijna 5) en 6 jaar oud. Laat deze kleintjes in een vrolijke en speelse omgeving kennismaken met de magie van voetbal. Foort Cove staat samen met zijn hulptrainers klaar om de kinderen te verwelkomen en ze een onvergetelijke eerste training te bezorgen.

🌟 **Droom Groot:** Iedereen wil worden zoals Frenkie de Jong en Vivianne Miedema of Danielle van de Donk! Tijdens deze training krijgen de kinderen de kans om hun eerste stappen te zetten op weg naar een toekomst als voetbalhelden.

🎉 **Feestelijke Sfeer:** Het sportpark wordt feestelijk aangekleed en een springkussen zal niet ontbreken om er een echt festijn van te maken.

⚽ **Waarom Buitensporten Belangrijk Is:** Buitensporten in teamverband biedt jonge kinderen talloze voordelen. Het bevordert hun fysieke gezondheid, helpt bij het ontwikkelen van sociale vaardigheden, en leert hun waardevolle lessen over teamwork en doorzettingsvermogen. Bovendien stimuleert het hun zelfvertrouwen en zorgt het voor plezier en ontspanning in de buitenlucht.