RWB JO15-1 winnen toernooi Waalwijk Cup Jeugd
Zaterdag 17 augustus werden op alle sportparken in Waalwijk, Sprang-Capelle en Waspik gevoetbald om de Waalwijk Cup Jeugd 2024.

Voor de winst gegaan!

Zaterdag 17 augustus werden op alle sportparken in Waalwijk, Sprang-Capelle en Waspik gevoetbald om de Waalwijk Cup Jeugd 2024. Op sportpark De Gaard werd gespeeld door leeftijdscategorie JO15. RWB JO15-1 werd kampioen door alle wedstrijden te winnen zonder dat het één doelpunt tegen kreeg. RWB JO15-1 gaat dit seizoen spelen in de KNVB 1e klasse. Trainer wordt de vorig seizoen met selectievoetbal gestopte Ramon van der Sanden. Ramon start dit seizoen met de cursus VC2 en maakt dit seizoen een start als voetbaltrainer. Bij RWB werden na het toernooi de e prijzen in het JO15 toernooi uitgereikt door Jeugdvoorzitter Marco van der Hammen.

De algehele prijsuitreiking wordt elk jaar gehouden op het sportpark waar het JO19 toernooi wordt gehouden. In de algehele stand eindigde WSC als eerste en kreeg het de wisselbeker uitgereikt, RWB eindigde in het algemeen klassement op de tweede plaats.