• Nieuws
  • E
  • Beslissing poulefase beker valt bij wedstrijd RWB-GDC
Beslissing poulefase beker valt bij wedstrijd RWB-GDC
De beslissing in de poulefase van Groep 2-31 valt zaterdag 14 september als RWB thuis speelt tegen GDC.

Het verslag

Thuis tegen Altena kwam RWB niet verder dan een gelijk spel. RWB kwam al na 12 minuten op een 0-1 achterstand maar besefte zich dat het nog genoeg tijd had om deze tegengoal goed te maken. Het kreeg voor rust tal van kansen maar keeper Julian Straks was in goeden doen en hield zijn doel schoon. Keeper Julian Straks van Altena had daarbij wel de hulp nodig van de lat en de paal. Toen iedereen dacht dat de ruststand 0-1 zou blijven zorgde Jonne Clijsen toch nog voor de gelijkmaker. Na rust bleef RWB de wedstrijd bepalen, kreeg geen enkel schot meer op zijn eigen goal maar kan ook zelf niet meer zorgen voor het verschil. Door het 1-1 gelijk spel heeft RWB uit 2 wedstrijden nu 4 punten gehaald en staat het 2 punten achter op GDC. GDC had eerder gewonnen van Altena en won met 2-0 van WSJ. De beslissing in de poule valt dus zaterdag 14 september bij de thuiswedstrijd tegen GDC, waarbij RWB zal moeten winnen om de poulefase door te komen. GDC heeft hiervoor aan een gelijk spel voldoende. De wedstrijd op sportpark De Gaard begint om 14.30 uur.