R.W.B. JO10-1 toernooi bij WDS’19
Op een half bewolkte zaterdagochtend heeft het JO10-1 team van RWB deelgenomen aan het toernooi bij WDS'19 in Breda. Het was een spannend toernooi waarin het team heeft laten zien over veel veerkracht en talent te beschikken

De tweede plaats!

RWB speelde vier wedstrijden, die allemaal in een gelijkspel eindigden, wat uiteindelijk leidde tot een knappe tweede plaats.

Wedstrijdverslagen:

  1. RWB – Bavel: 1-1

Het toernooi begon met een gelijkspel tegen Bavel. Beide teams speelden gedisciplineerd en het was een gelijk opgaande strijd. Ondanks een aantal mooie aanvallen van RWB en grote kansen, konden ze net niet de winst pakken. Toch een goed begin, waarbij de vechtlust duidelijk aanwezig was.

  1. BSC – RWB: 1-1

In de tweede wedstrijd tegen BSC kwam RWB wederom niet verder dan een gelijkspel. Het was een wedstrijd waarin 1 team door prachtig team play de kansen creëerde: RWB, maar het lukte telkens net niet om deze te verzilveren. Uiteindelijk wisten beide ploegen slechts één keer het net te vinden.

  1. WDS’19 – RWB: 1-1

De wedstrijd tegen de thuisploeg WDS’19 was opnieuw spannend. RWB speelde geconcentreerd en liet zien dat ze goed met de druk om konden gaan. WDS’19 gaf sterk partij, maar door goed teamwork wisten we ook deze wedstrijd met een gelijkspel af te sluiten.

  1. RWB – MOC’17: 2-2

De laatste wedstrijd tegen MOC’17 werd de meest doelpuntrijke wedstrijd van onze dag. MOC’17 met heel veel kwaliteit in de ploeg had nog geen wedstrijd verloren. Daar maakte RWB een einde aan. Beide teams waren aan elkaar gewaagd en er werd heel hard en intensief gestreden om de overwinning. RWB kwam snel op achterstand door een mooie goal van de tegenstander. Kort daarna werd het ook 0-2. Maar RWB toonde wederom zijn sterke veerkracht en met een wereldredding van onze keeper en twee doelpunten in de slotfase was het een mooie spannende s

laatste wedstrijd, ook deze eindigde in een gelijkspel.

– Eindresultaat

Met vier gelijkspelen heeft JO10-1 van RWB een uitstekende prestatie geleverd. Hoewel er geen overwinning werd behaald, liet het team zien over veel doorzettingsvermogen te beschikken. Dankzij de sterke teamprestatie mochten ze trots de tweede plaats innemen en de beker in ontvangst nemen van dit goed georganiseerde toernooi bij WDS’19. 

Complimenten aan alle spelers (Lucca, Macx, Mels, Mikail, Owen, Tijn, Vic) en dank aan de trainers en supporters die hebben bijgedragen aan deze mooie dag!

Op naar het volgende toernooi!