Met ingang van 26 juni is het ook voor senioren weer toegestaan om volledig te trainen én wedstrijden te spelen. Hiermee ligt de weg open voor een heerlijke voetbalzomer en een vlekkeloze voorbereiding op het nieuwe seizoen. Daarbij is het ook weer mogelijk voor toeschouwers om het sportpark te betreden en mag ook het clubhuis weer open. De KNVB stimuleert verenigingen, die de mogelijkheden hebben, om voetballers de komende zomermaanden lekker te laten voetballen. Met name voor de 18+ voetballers is het de uitgelezen kans om nog een balletje te trappen en vol enthousiasme vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen.

Woensdag en donderdagen in juli.
RWB gaat daarom in juli voor de gehele seniorenafdeling een 7 tegen 7 toernooi organiseren. Op de woensdagavonden voor de Lagere Elftallen te weten 30 juni, 7 juli en 14 juli. Op de donderdagen 1, 8 en 15 juli voor de selectie van RWB-1, 2 en JO19. In totaal hebben 14 teams ingeschreven voor het 7 tegen 7 toernooi. Voor het Lagere elftallen toernooi spelen 8 teams in 2 poules van 4, waarbij op 14 juli middels kruisfinale’s en finalewedstrijden uitgemaakt wordt wie de eerste prijs gaat winnen.
Op de donderdagavonden, 1, 8 en 15 juli, spelen 6 Selectieteams in een halve competitie en wordt op 15 juli middels finalewedstrijden bepaald wie de sterkste is. De wedstrijden worden allemaal geleid door de clubscheidsrechters van RWB. Alle wedstrijddagen starten op Sportpark De Gaard de wedstrijden om 20.00 uur.

7 TEGEN 7 TOERNOOI page 001

BPR
Fysio Totaal
Frank Cortenbach
Van wijlen