Nu het einde van dit “corona-voetbalbalseizoen” nadert, betekent dit ook dat de voorlopige indelingen bekend worden gemaakt van de teams seizoen 2021/2022. Het maken van de voorlopige indeling is altijd al een ingewikkeld proces dat zorgvuldig moet gebeuren, laat staan in “corona tijd”. We kunnen toch met trots vermelden dat we geslaagd zijn in onze opzet. In overleg met de huidige en/of nieuwe trainers en de Technische Commissie hebben we de volgende teams weten te formeren: twee JO13 teams, twee JO14 teams, 2 JO15 teams, een JO17 team en 1 JO18 team = A-jeugd.
De indeling is te vinden via onderstaande link:
www.rwbwaalwijk.nl

Bijzonderheden:
We hebben dit jaar geen JO19-1 maar wel een JO18-1. Een aantal spelers die nog mochten uitkomen in de JO19 zijn in onderling overleg doorgeschoven naar de selectie. In de oude termen is de JO18 een A-jeugd team (1e jaars). De JO15-1 heeft slechts 12 spelers. Wekelijks zal om toerbeurt een speler meedoen. Daarnaast heeft de JO15-1 2 keepers op papier staan. Ook voor de 2 keepers gaat een roulatiesysteem gelden voor de respectievelijke JO15-1 en JO15-2. Ieder team is dus voorzien van een keeper.

Inloopavond:
Vanwege corona was het proces ernaar toe dus nog ingewikkelder dan anders. Ouders mochten (en mogen) helaas nog steeds niet het sportpark bezoeken, vandaar dat de communicatie soms wat stroever verloopt. We vinden het daarom belangrijk om de (jeugd)leden (en de ouders) via dit bericht te informeren dat we een aantal inloopavonden organiseren. De inloopavonden zijn bedoeld om vragen te stellen over de indeling. We willen benadrukken dat we per gesprek maximaal 15 minuten kunnen reserveren. Na de inloopavonden is het helaas niet meer mogelijk vragen te stellen.

Voor de JO13 tot en met JO18 zijn de volgende inloopavonden ingepland:

Woensdag 9 juni van18.45u tot 19.45u
Donderdag 10 juni van 18.45u tot 20.15u

We willen hierbij benadrukken dat het echt om concept indelingen gaat. Er kunnen dus nog wijzigingen in worden aangebracht.

Zoals al eerder gecommuniceerd volgt de indeling van de JO8 tot en met de JO12 in de week van maandag 7 juni. De JO7, evenals de kanjers, worden na de vakantie gepubliceerd. Ook voor bovengenoemde leeftijdscategorieën worden een paar inloopavonden georganiseerd.

Eind juli komt op de website een overzicht wanneer de 1e training zal zijn evenals de trainingsdagen. Voor vragen hierover kun je bij je (nieuwe) trainer terecht.