Na twee weken achter elkaar punten te hebben gepakt moest RWB zijn meerdere erkennen in TGG. De verwachting bij supporters en voetballers waren op voorhand anders, TGG stond namelijk onderaan en had nog niet gewonnen. Door de 2-4 nederlaag gaat TGG nu over RWB heen waardoor RWB weer de hekkensluiter is in de KNVB 3e klasse B en dus terug is bij af.

Naar de statistieken kijkende lijkt het erop dat niet TGG maar Jordy Gutten RWB heeft opgerold, hij kreeg het voor elkaar om te tekenen voor alle vier de doelpunten. RWB kon pas iets terug doen nadat TGG op een 0-4 voorsprong was gekomen. Het was halverwege de tweede helft toen Kevin Remie de 1-4 op het scorebord bracht. Net voor tijd werd de eindstand door Alex Huijps bepaald op 2-4. Tussen die twee doelpunten in kreeg RWB ineens de kansen voorgeschoteld en had de keeper tot twee keer toe assistentie nodig van zijn verdedigers om de bal niet in de goal te laten belanden. Eerder had hij zelf tot twee keer toe al een doelpunt kunnen voorkomen. Concluderend kan gezegd worden dat TGG de eerste helft de beste partij was waarbij Jordy Gutten heel effectief was en RWB meer had kunnen halen uit de kansen die het in de slotfase kreeg.

Dinsdag 9 november 2021 speelt RWB voor de beker thuis tegen Uno Animo, de winnaar gaat verder in het bekertoernooi, de verliezer valt af. De wedstrijd begint om 19.45 uur en wordt gespeeld op het kunstgrasveld op Sportpark De Gaard. Zondag 14 november heeft RWB geen competitieverplichtingen. De competitie krijgt op 21 november voor RWB een vervolg met de thuiswedstrijd tegen het uit ’s-Hertogenbosch afkomstige BVV.