Zondag 8 augustus 2021 startte de nieuwe selectie van RWB op Sportpark De Gaard het seizoen met een dubbele training. Tussen deze twee trainingen werd in het clubhuis gezamenlijk de lunch gebruikt.
Eerder kwam, ter voorbereiding van seizoen 2021-2022, de nieuwe selectie van RWB-1, RWB-2 en RWB JO18 al bij elkaar tijdens de selectie-bijeenkomst van 8 juli. Tijdens deze bijeenkomst werden ook de nieuwe spelers van de selectie gepresenteerd. Nieuw bij de selectie van RWB zijn de beide van Wilhelmina Den Bosch afkomstige keeper Björn van de Bersselaar en Matthew Vos. Niet nieuw bij RWB, maar wel nieuw bij de selectie van RWB1 en 2 zijn 8 spelers die vorig jaar uit kwamen voor RWB JO19.
Naast keeper Bas Damen zijn dit veldspelers Mike Bool, Jasper van Boxtel, Senna van Damme, Jonne Clijssen, Owen Kogels, Tycho van den Udenhout en Niek Verhoeven.
De nieuwe selectie van RWB JO18 start op maandag 17 augustus met de eerste training. Onder leiding van de nieuwe trainer Marco Damen en assistent trainer Rene van Drongelen wordt dan de voorbereiding van seizoen 2021-2022 ingezet.
Voor RWB-1 staat na een weekje trainen zondag 15 augustus de eerste oefenwedstrijd op het programma. Deze eerste wedstrijd begint op Sportpark De Gaard om 12.00 uur. Tegenstander is S.V. Mülhausen uit Duitsland die rondom Waalwijk een trainingskamp heeft belegd. De contacten die RWB heeft met deze Duitse voetbalvereniging komen voort uit de tijd dat Unna nog de officiele partnergemeente was van Waalwijk.