Woensdag 14 juli en donderdag 15 juli worden de finalewedstrijden gespeeld in de 7 tegen 7 toernooien van respectievelijk de Recreatie-Teams en de selectie-Teams. Al twee weken wordt er tussen de team gestreden om zo hoog mogelijk te eindigen in de poule om vervolgens in de finalewedstrijden uiteindelijk zo hoog mogelijk te eindigen in het toernooi.

Recreatievoetbal Teams:
Bij de Recreatie Teams was het zowel in poule A als poule B super spannend. Wie het toernooi gaat winnen is nog ongewis. Doordat woensdag 14 juli zowel kruisfinale als finalewedstrijden gespeeld worden zijn nog 4 teams in de race voor de overwinning. In poule A zijn RWB-2Zat. en RWB-7 met 7 punten uit 3 wedstrijden beide bovenaan geeindigd. Door een beter doelsaldo speelt RWB-2Zat de kruisfinale tegen de nummer 2 van poule B en RWB-7 tegen de nummer 1 van poule B. In poule B was het nog spannender, hier eindigden 3 ploegen gelijk met 6 punten uit 3 wedstrijden. Hier besliste het doelsalde de uitslag in de poule. RWB-45/50+ eindigde op de 1e plaats en RWB-3Zat op de tweede plaats. NISA eindigde met evenveel punten, maar door een minder goed doelsaldo, als 3e in Poule B. Via de kruisfinale en een finalewedstrijd is een 5e plaats daarom het hoogst haalbare voor NISA.

Selectie-teams:
Ook bij de Selectie-Teams blijft het tot het laatste moment spannend. Hier spelen 6 teams in een halve competitie. Eerst worden hier donderdag de laatste poulewedstrijden gespeeld, daarna speelt de nummer 1 in de finale tegen de nummer 2, nummer 3 tegen nummer 4 en nummer 5 tegen nummer 6. Voorafgaand aan de laatste poulewedstrijd kunnen nog 4 ploegen een plaatsje in de finale bereiken. De grootste kans is er voor het Team Zonder Naam wat met 12 punten bovenaan staat. Ze spelen tegen Tolgahan die met 9 punten dus nog gelijk kunnen komen met de koploper. De Oude Lullen die 9 punten hebben spelen tegen FC Kampioenen die op 6 punten staan. Los van de uitslagen in de laatste poulewedstrijden spelen De Zwervers en Brabant De Gekste in de finale om de 5e en 6e plaats.

De kruisfinales bij het toernooi voor de Recreatie-Teams starten woensdag om 19.30 uur, de finale op woensdag begint om 21.00 uur. Op donderdag bij het toernooi tussen de Selectie-Teams starten de laatste poulewedstrijden om 20.00 uur, de finalewedstrijden starten vervolgens om 20.45 uur. De prijsuitreiking is bij beide toernooien na het toernooi in het clubhuis van voetbalvereniging RWB.