De 6-0 winst van RWB op SSC'55 en het gelijk spel van NEO'25 tegen SV Capelle betekent dat RWB in de 4e klasse F over NEO'25 is gewipt en nu op de tweede plaats staat. Met nog twee wedstrijden te spelen heeft RFC nu de meeste kans op het kampioenschap, met nog 2 wedstrijden te spelen staat RWB één puntje achter op RFC. Tegen SSC’55 krikte RWB zijn doelsaldo weer wat op. Met nog 2 wedstrijden te spelen staat de teller van gescoorde doelpunten op 103.

SSC’55 startte met een verdedigende opstelling en wilde de ruimtes zo klein mogelijk houden. SSC’55 had ook in de eerste helft de wind mee en wilde vanuit de verdedigende stellingen met lange ballen de spits bereiken. RWB voetbalde hierdoor veelal op de helft van SSC’55 en dreigde na 21 minuten door te breken. Boy Donders kon dit enkel nog voorkomen door middel van een overtreding binnen het 16 meter gebied, wat RWB een penalty opleverde. Topscoorder Kevin Remie stuurde keeper Marc Schoenmaker de verkeerde hoek in en schoot onberispelijk hard in de linkerhoek. Net voor rust was het Djay Kogels die de ruststand op 2-0 bracht. Net voor rust mocht Boy Donders na een tweede gele kaart van het veld. Met een 2-0 ruststand en SSC’55 nog maar met 10 man, was de wedstrijd eigenlijk wel gespeeld. Na rust mocht Owen Kogels zorgen voor 3-0 wat meteen de 100e goal van dit seizoen was. De 4-0 kwam van de voet van routinier Jon van de Kamp die van buiten de 16 meter de bal onder in de hoek krulde. Invaller Brent van Look maakte met een stift à la Dennis Bergkamp de mooiste goal van de wedstrijd, deze 5-0 leverde hem meteen de titel Man off the Match op. Verdediger Bob Jansen, die bij standaard situaties regelmatig mee naar voren gaat, bepaalde de eindstand op 6-0.

Om in de race te blijven voor het kampioenschap deed RWB wat het moest doen, blijven winnen. Blijft RWB ook de laatste twee wedstrijden winnen dan moet het hopen dat RFC de komende weken punten laat liggen. RFC speelt de laatste twee wedstrijden tegen SC Capelle, wat nog één puntje nodig heeft voor handhaving in de 4e klasse, en NEO’25 wat ook nog steeds een kleine kans heeft op het kampioenschap. Bij RWB staan DVVC en Irene’58 nog op het programma.