De top 3 van de 4e klasse F moest zaterdag 24 maart tegen de onderste 3. Gezien het feit dat de krachtverschillen hiertussen groot zijn veranderden de verschillen tussen de koplopers niet. RWB haalde flink uit en eindigde met 10-1 in de dubbele cijfers.

RWB-UVV’40 had met ex-international Danny Koevermans een bekende scheidsrechter, hij leidde de wedstrijd bekwaam, voelde het spel prima aan en had het enkel druk met het bijhouden van de stand. Iedereen ging er bij RWB vanuit dat RWB-1 zou gaan winnen, wat niemand zou hebben geraden was dat het met 10-1 exact dezelfde uitslag zou worden als bij de uitwedstrijd. Al na 3 minuten had Brent van Look zijn eerste van de middag erin liggen, na rust zou hij nog zijn tweede maken. Voor rust liep RWB al ver uit op UVV’40 door twee goals van Djay Kogels en Kevin Remie. RWB kwam met een 5-0 voorsprong ba rust de kleedkamer uit, was er nog niet helemaal bij waardoor UVV’40 in staat was de eretreffer op het scorebord te krijgen. Het duurde daarna even voor RWB weer aan scoren toekwam maar vanaf de 70e minuut ging het weer snel achter elkaar. Owen Kogels pikte toen zijn goaltje mee en Kevin Remie en Djay Kogels maakten beide hun hattrick vol. Tussendoor slalomde Cas Renckens, de jongste van het veld, door de verdediging van UVV’40 en bracht de 9-1 op het scorebord, een actie die hem naast zijn goede spel de titel Man off the Match opleverde.

Volgende week, met Pasen, staan er voor RWB-1 geen competitieverplichtingen op het programma. De competitie gaat 6 april voor RWB verder met een uitwedstrijd tegen Olympia’60.