Wedstrijden tussen RWB en PCP zijn garanties voor veel doelpunten. Uit in Breda werd het nog 4-4, zaterdag 24 februari waren er veel goals maar het evenwicht was verdwenen. Al na een half uur spelen was het 4-0 in het voordeel van RWB en was de wedstrijd gespeeld. Bij de 3-0 was de goed leidende scheidsrechter Houdé gedwongen om een rode kaart te geven omdat de overtreding van Sidney Raphaela op een doorgebroken speler werd gemaakt. Na de 6-0 ruststand eindigde de wedstrijd met een ongelofelijke 12-0 in de dubbele cijfers.

Al na 13 minuten opende Djay Kogels de score voor RWB, en nog geen 2 minuten later had ook Bram van Iersel het net gevonden. Owen Kogels en Kevin Remie met zijn hattrick zorgden voor de 6-0 ruststand. Omdat de wedstrijd al snel was gespeeld kon trainer Alfons van der Pluijm naar hartenlust gaan wisselen. Met de volledige reservebank in het veld stokte de RWB-machine geen enkel moment en ging RWB in de tweede helft gewoon door met scoren. Djay Kogels was helemaal op schot, nadat hij voor rust al had gescoord vond hij na rust nog vier keer het net en bracht zijn totaal gescoorde aantal doelpunten deze middag op vijf. Dat leverde hem dan ook terecht de titel Man of the Match op. Invallers Brent van Look en Jonne Clijsen maakte het dozijn vol. 12-0, een onwaarschijnlijke uitslagen en dus een mooie generale repetitie voor de wedstrijd van 2 maart uit bij NEO’25. Ver reizen hoeft RWB daarvoor niet, het oversteken van het snelfietspad is al voldoende om op het hoofdveld van NEO’25 terecht te komen. NEO’25 staat op de ranglijst twee punten voor op RWB en verdedigt op 2 maart de koppositie in de 4e klasse F. De aftrap op Sportpark De Gaard is gepland om 14.30 uur.