RWB-selectietrainers Alfons van der Pluijm en Marco Damen poseren op de foto voor de nieuwe techniekwand in de bestuurskamer van RWB. Ook volgend seizoen zullen beide heren regelmatig plaatsnemen voor deze techniekwand. De Technische Commissie van RWB verlengde namelijk onlangs het contract met Alfons van der Pluijm als trainer van RWB-1 alsmede het contract met Marco Damen als trainer van RWB-2. Dit betekent dat voor het seizoen 2024/2025 de trainers van de selectie van RWB-1 en 2 vastliggen.

RWB-1

Alfons van der Pluijm is inmiddels een half seizoen trainer bij RWB-1 en presteert prima. RWB won begin van dit seizoen de Waalwijk Cup en staat op dit moment in de competitie op de 2e plaats, 2 punten van koploper NEO’25. Vorig seizoen deed Alfons van der Pluijm het ook al prima en werd hij kampioen met RWB-2. Wat betreft het verlengen van het contract van Alfons van der Pluijm was de Technische Commissie er dan ook snel uit.

RWB-2

Marco Damen is momenteel de trainer van RWB-2. Vorig seizoen was hij de trainer van RWB JO19-1 en wist hij het team in de najaarscompetitie definitief de 1e klasse in te loodsen. Omdat RWB-2 vorig seizoen kampioen werd staat het momenteel in de 1e klasse B. Een treetje te hoog voor het 2e elftal van RWB en daardoor bungelt het onderaan in deze competitie. Ondanks de laatste plaats is de sfeer en trainingsopkomst goed en was er voor de Technische Commissie geen enkele belemmering om het contract met Marco Damen te verlengen.