Vorige week begon JO8-3 in Berlicum met een vliegende start aan het nieuwe seizoen. Na een leuke, spannende wedstrijd konden ze met 4-6 winst tevreden richting huis. Dat begint lekker!

Deze week kwam VV Den Dungen op bezoek bij RWB. In de eerste 10 minuten kreeg JO8-3 volop kansen maar helaas eindigden geen van deze schoten ook daadwerkelijk in het doel van de tegenstander. Na 2 tegengoals van VV Den Dungen scoorden ook RWB een goal en werd het een leuke, gelijkwaardige wedstrijd waarin door beide teams hard werd gewerkt.

Met 2-4 op de teller startte de laatste 10 minuten van de wedstrijd. Er was nog werk aan de winkel dus! James en Siebe kregen met hun enthousiasme de rest van het team mee om nog even druk te zetten op de tegenstander en zo wisten ze samen nog 2 punten te behalen. Eindstand: 4-4.

Loïs, Ravi, Fedde, Vinn, Kerem, Siebe, James & Hidde; jullie hebben goed gewerkt met een mooi resultaat. En dank aan Mark en Patrick die door weer en wind met deze kanjers trainen zodat ze elke week weer een leuker spel weten te spelen.