In de eerste wedstrijd, na de winterstop, uit tegen TSC, was RWB uit op sportieve revanche. De wedstrijd thuis tegen TSC was namelijk de enige wedstrijd in de eerste competitiehelft die RWB verloor. Na 4 minuten was de bedoeling van RWB “winnen”, al duidelijk en kwam het met 0-1 voor. De eindstand werd na een 1-2 ruststand uiteindelijk 2-4.

RWB had zich met een trainingskamp in Albufeira en een oefenwedstrijd tegen plaatsgenoot Baardwijk zich goed voorbereid op de tweede competitiehelft. RWB wist dat TSC een ploeg is met goede voetballers waarvan een aantal op een hoger niveau gevoetbald hebben maar dat het conditioneel in de tweede helft moeilijker krijgt. RWB pakte het dan ook meteen goed aan en stond door een goal van Djay Kogels al na 4 minuten op 0-1. Broertje Owen kon toen niet achterblijven, ook hij scoorde na een half uur spelen en verdubbelde de voorsprong naar 0-2. In de laatste minuut van de eerste helft bracht Ferhat Karasahin de voorsprong van RWB terug tot 1-2. TSC ging daardoor, ondanks de achterstand, met een goed gevoel de rust in. RWB bracht na rust Bram van Iersel in, die niet was begonnen om reden dat hij deze week niet had kunnen trainen. Gebrand op een goede prestatie scoorde hij in de 54e minuut de 1-3. TSC kwam echter opnieuw terug in de wedstrijd nadat Ferhat Karasahin een kwartier voor het einde van de wedstrijd voor de 2-3 zorgde. RWB gaf TSC echter niet de hoop dat er nog meer in zat en gaf geen enkele kans meer weg. Toen Kevin Remie in de 85e minuut de stand op 2-4 bracht was de wedstrijd definitief gespeeld.

Volgende week is het Carnaval in het zuiden en heeft de KNVB op 17 februari een inhaal/bekerprogramma gepland. De eerstvolgende competitiewedstrijd is dan ook zaterdag 24 februari door thuis op De Gaard het op te nemen tegen PCP. Ter voerbereiding hierop speelt RWB op zaterdag 17 februari een oefenwedstrijd uit tegen Kerkwijk.