Afgelopen zaterdag trapte RWB JO13-1 op Sportpark De Gaard de derde fase af tegen vv Riel. In de heerlijke ochtendzon hadden de jongens er weer veel zin. De eerste minuten waren nog wel even wennen. Keeper Tom had een paar mooie reddingen in petto, maar RWB had snel het betere van het spel. Dit resulteerde na een kwartier in een goal van Gino en niet veel later maakte Jens de 2-0. Na rust werd het goede spel voortgezet. In de 37e minuut scoorde Brent en hiermee was het verzet van VV Riel wel gebroken. RWB bleef geconcentreerd en goed voetballen en kreeg nog volop kansen om de score uit te breiden. Uiteindelijk was het Gino die de eindstand van 4-0 op het bord zette. Een mooi begin van deze derde fase!

In de laatste fase van dit seizoen speelt RWB JO13-1 opnieuw in de tweede klasse. Na een verdienstelijke derde respectievelijk tweede plaats in de voorgaande fasen gaan de jongens er nu alles aan doen om deze logische lijn voort te zetten en gaan ze voor de eerste plaats!

Bij deze doelstelling hoort natuurlijk ook een mooie en professionele uitstraling. Daarom zijn de begeleiders en spelers van RWB JO13-1 ook zo blij met de sponsoren van dit seizoen: Kindereijk Kinderopvang, Studio Webshot en LvO Events. Zij hebben ervoor gezorgd dat iedereen er al het hele seizoen super netjes bij loopt in prachtige trainingspakken en warmloop/trainingshirts. Afgelopen zaterdag werd het hele team door Hoka Foodservice ook nog eens voorzien van heerlijke warme mutsen!

De begeleiders en spelers van RWB JO13-1 willen Kindereijk Kinderopvang, Studio Webshot, LvO Events en Hoka Foodservice hiervoor ontzettend bedanken. Samen gaan we weer voor een mooi resultaat! Wie de jongens wil volgen: check @rwbjo13.1 op Instagram.