De selectie van RWB Waalwijk is druk bezig om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. Afgelopen weekend ging het met de gehele selectie naar de sportschool en de week daarvoor was het met een groot deel van de selectie op trainingskamp in het Portugese Albufeira.

RWB-2

RWB-2 start zaterdag 27 januari de competitie met een thuiswedstrijd tegen Tricht 2, wat drie plaatsen hoger staat op de ranglijst. In het eerste deel van de competitie had RWB-2 het lastig in de 1e klasse-B, maar heeft er alle vertrouwen in dat het in de tweede seizoenshelft van de laatste plaats kan komen.

RWB-1

Het eerste elftal van RWB heeft nog wat meer tijd om zich voor te bereiden op de eerste competitiewedstrijd die gepland staat op 3 februari. Deze eerste competitiewedstrijd speelt het in Oosterhout tegen TSC, de enige ploeg waarvan het in de eerste seizoenshelft verloor.  Voordat RWB-1 weer aan de competitie begint speelt het nog een oefenwedstrijd. Zaterdag 27 januari speelt het thuis op Sportpark De Gaard om 14.00 uur tegen plaatsgenoot Baardwijk.

ALGARVE CUP

In Albufeira nam RWB deel aan de Algarve Cup welke werd gespeeld op het trainingscomplex van Portimonense. In een sterk toernooi kwam RWB door een 3-0 overwinning op SV Borger uit op een 3e plaats. De eerste wedstrijd tegen 2e klasser FVC Leeuwarden werd net als de tweede wedstrijd tegen 1e klasser Valken’68 verloren. De strijd om de 3e en 4e plaats ging tussen RWB en de eveneens in de 4e klasse spelende SV Borger. De 3-0 overwinning kwam tot stand door doelpunten van Brent van Look, Jay Kogels en Owen Kogels. De finale werd door penalty’s beslist in het voordeel van 1e klasser Valken’68.