Van 8 t/m 11 februari zal bij RWB het feestgedruis losbarsten. Haal dus alvast je mooiste en gekste carnavalsoutfits weer naar boven, leg de versieringen klaar en sluit de tap maar aan, want carnaval 2024 bij RWB wordt er een om nooit te vergeten!

Carnaval bij RWB beperkte zich in het verleden slechts tot het vieren van de verjaardag op de vrijdag, en ook nu nog wordt deze nog steeds gevierd op de vrijdag. Dit jaar wordt RWB 116 JAAR oud, stokoud maar nog steeds springlevend dus reden voor een feestje. Iedereen die ouder is dan 18 jaar en RWB een warm hart toedraagt is welkom om dit feest samen met leden, vrijwilligers, sponsors en ouders van jeugdleden mee te vieren. Naast DJ Arno heeft de organisatie met Sylviah een geweldige zangeres geboekt voor deze avond. Bij RWB schuilen heel veel muzikale talenten, op deze avond is er ruimte om deze kunsten aan het RWB-publiek te tonen. Vrijdag 9 februari wordt dus een echte RWB-avond met veel gezellige carnavalsmuziek.

Het carnavalsfeest begint echter al op donderdag 8 februari met een PRE CARNAVALS-TOERNOOI 7vs7. Het toernooi begint om 19.30 waarna in het clubhuis om 20.30 uur DJ Tahvo met de opwarmronde begint. Deze avond draait al jaren uit op een topfeest en belooft het ook dit jaar te worden.

Voor alle kleine jonge partykanjers staat zaterdag 10 februari in het teken van KINDERCARNAVAL. Een geheel afgebakend deel van de vloer voor het podium wordt de veilige plek voor de allerkleinsten voor wie eten en drinken geheel gratis is. De carnavalskrakers worden deze middag weer verzorgd door DJ ARNO die rekening houdt met het genre en volume. Ook de kids uit Landgoed Driesen, Besoyen en Zanddonk zijn van harte welkom. Deze middag begint om 14.11 uur.

Zondagochtend 11 februari gaan de deuren van het ROODWITBLAUWE LEUTPALEIS al om 10.00 uur open. Voor iedereen staat er dan een ontbijtje en een schnaps op het menu en zal DIE TORFGRABER KAPELLE het podium bezetten. Zij zullen weer stemmige Duitse en Oostenrijkse muziek ten gehore brengen waarbij DJ Arno met oude carnavalsmuziek de pauzes zal opvullen. Dit jaar zal tijdens het FRUHSHOPPEN ook Prins Renaldo en Adjudant Marco en leden van de Raad van 11, met in hun kielzog de Lapperinnekes, RWB komen bezoeken. ALAAFFF.