Het kerstmaal is weer achter de rug en de blikken kunnen richting het voorjaar. De selectie van R.W.B. 1 en 2 reizen woensdag 10 januari af naar het Portugees Albufeira voor een 5-daags trainingskamp. Na terugkomst zullen de spelers nog een aantal trainingen hebben op Waalwijks grondgebied, om goed van start te kunnen gaan in de strijd voor promotie.

RWB 2 start namelijk direct al op zaterdag 20 januari met een uitwedstrijd voor de competitie in Sliedrecht. Hierna zal het achtereenvolgens spelen tegen Tricht (thuis) en GRC 14 (thuis) welke in de competitie respectievelijk 6e en 12e staan in de 1e klasse B. Een drietal belangrijke wedstrijden voor Marco Damen, Ronald Possemis, John van der Sanden en Hans Bruurmijn met als doel lijfsbehoud in de reserve 1e klasse.

RWB 1 start de voorbereiding daarentegen met 1 oefenwedstrijd. Op zaterdag 27 januari zal om 14.00u de bal gaan rollen op Sportpark De Gaard tegen stadsgenoot Baardwijk. Precies een week daarna zullen de manschappen van Alfons van der Pluijm, Kees van der Sanden, Rien Roestenburg, Peter Pelders, Johan Kuijsten, John Ophorst en Christel Pelders de competitie hervatten uit in Oosterhout tegen TSC.

De JO19-1, ook onderdeel van de selectie van R.W.B. zal ook deels mee afreizen naar Portugal. De staf van de JO19-1, Rene van Drongelen, Nicky Ligtvoet, Marco van Turenhout en Raymond Rouwen zullen zich vanaf donderdag 18 januari weer gaan voorbereiden op de voorjaarsreeks. De indeling voor de JO19-1, zal medio januari bekend worden gemaakt op voetbal.nl. Voor de JO19-1 start de voorjaarscompetitie op zaterdag 27 januari met een thuis of uitwedstrijd alvorens het elftal een oefenwedstrijd thuis tegen SV BLC speelt.