RWB speelde zaterdag 9 december 2023, de laatste wedstrijd voor de winterstop, tegen de nummer laatst DVVC. Een echte “must win” wedstrijd waar enkel de winst telde om zo aansluiting te houden op de koploper. RWB won met 0-7, belangrijker was dat RFC punten verspeelde aan SV Capelle waardoor RWB als de nummer twee, twee punten achter NEO’25, de winterstop in gaat.

Het eerst half uur van de wedstrijd kon DVVC het tempo van RWB nog wel bijhouden. Wat ook kwam doordat RWB in die periode te slordig speelde. Toen Djay Kogels na een half uur de 0-1 scoorde en niet veel later Jordy van der Klaauw de ruststand op 0-2 bepaalde was het duidelijk dat RWB zich geen zorgen hoefde te maken over de drie punten. In de tweede helft werd het veld door de vele regenval steeds slechter en zeker aan het eind van de wedstrijd was normaal voetbal bijna niet meer mogelijk. Ondanks het slechte veld wist RWB nog wel regelmatig het net te vinden. Na een uur voetballen waren het Jon van de Kamp en Koen van Baardwijk die de score naar 0-4 tilden. Bij de 0-5 torende Djay Kogels hoog boven iedereen van DVVC uit en scoorde met een mooie kopbal. In de slotfase pikte ook Kevin Remie zijn goaltje mee en ver in blessuretijd was het Koen van Baardwijk die de eindstand op 0-7 bepaalde.

Na de winterstop start RWB op zaterdag 6 januari 2024, voorafgaand aan de Nieuwjaarsreceptie, met een wedstrijd tegen het kampioensteam van RWB seizoen 2005/2006. Van 10 t/m 14 januari gaat RWB vervolgens met de selectie op trainingskamp naar het Portugese Albufeira. Zaterdag 27 Januari staat er nog een oefenwedstrijd gepland tegen Baardwijk en op 3 februari start dan voor RWB het tweede deel van de competitie met een uitwedstrijd tegen het Oosterhoutse TSC.