Met Berry Bruurmijn, Corné Didden, John van de Werken, Anthony Bruurmijn en Gerben Kuijsten heeft Voetbalvereniging RWB een Technische Commissie met een gezamenlijke ervaring van meer dan 1.000 wedstrijden in RWB-1. Van deze club fungeert Berry Bruurmijn als contactpersoon tussen de TC en het Hoofdbestuur. RWB is verheugd om te kunnen melden dat Tom Heijkoop hier als Hoofd van de Technische Commissie Selectie aan toegevoegd kan worden.

Voetbalverhaal Tom Heijkoop.

Als klein jongetje kwam Tom in de wijk Zanddonk wonen, op een steenworp afstand van het voetbalterrein van RWB. Logisch dat Tom dus in de jeugd bij RWB terecht kwam. Door zijn talent kwam Tom in RWB-1 terecht om daar 11 seizoenen lang in te blijven voetballen. Na zijn voetbalcarrière werd hij leider van RWB-1 om daarna te starten met zijn trainerscarrière. Via WSC A1, WSC-2, TGG, BVV/Verachtert, RKDVC, OSS’20 en WSC kwam hij in seizoen 2012/2013 weer terug bij RWB. Vijf seizoenen lang bleef Tom de hoofdtrainer van RWB. Saai werd het in die periode nooit. In het eerste seizoen werd via een periodekampioenschap gepromoveerd om daarna weer te degraderen. In seizoen 2014/2015 werd RWB onder leiding van Tom Heijkoop meteen weer kampioen en bleef vervolgens een aantal jaren met RWB-1 in de KNVB 3e klasse. Na RWB werd Tom Heijkoop 5 seizoenen de hoofdtrainer bij DESK, waar hij 1x op zondag, en 1x op zaterdag kampioen werd om vervolgens na 31 seizoenen aan het einde van seizoen 2022/2023 te stoppen als trainer. Na zijn trainerscarrière trad Tom toe tot het hoofdbestuur van de Vereniging Voor Oefenmeesters (VVON) Nederland, waar hij op dit moment nog steeds actief is.

Met onmiddellijke ingang is Tom Heijkoop toegevoegd aan de Technische Commissie van RWB en is de (hernieuwde) kennismaking met de huidige leden van de T.C. reeds achter de rug. Met zijn netwerk onder trainers en voetballers alsmede zijn opgedane ervaring in het gehele voetbalgebeuren ziet RWB in Tom Heijkoop een waardevolle toevoeging van de Technische Commissie.