Vorig seizoen verloor RWB thuis van Irene’58 twee punten door een veelvoud van kansen te missen. In deze periode van de competitie staat er echter geen maat op het eerste elftal van RWB. Irene’58 stond bij rust al op een 4-0 achterstand. RWB behaalde net niet de dubbele cijfers ook al deed het daar in de slotfase alle moeite voor, de eindstand werd uiteindelijk 9-0.

De scoringsmachine van RWB draait in deze periode op volle toeren, met deze wedstrijd is het de zevende zege op rij, en heeft in deze zeven wedstrijden 43 goals gescoord en 5 goals tegen gekregen. Ook in de thuiswedstrijd tegen Irene’58 kwam de scoringsmachine al snel op gang. Met twee goals van Kevin Remie en Bram van Iersel stond RWB al na 20 minuten met 2-0 voor. Toen Kevin Remie meteen daarna tekende voor de 3-0 was in principe de wedstrijd gespeeld. Met een penalty in de 33e minuut maakte Kevin Remie zijn hattrick vol en was de ruststand bereikt. Na rust ging RWB verder waar het gebleven was, scoren. Djay Kogels liet zien dat ook hij scorend vermogen heeft en Bram van Iersel maakt met twee goal ook zijn hattrick vol. Tussendoor pikte Brent van Look, die deze week van meet af aan in de opstelling voor kwam, zijn goaltje mee. Het slotakkoord was voor topscorer Kevin Remie die in de 85e minuut met de 9-0 zijn totaal van deze middag op vier bracht. RWB gaf nog wel even gas, want graag hadden ze in de dubbele cijfers geëindigd, maar daar werkte Irene’58 niet aan mee. Door het verlies van koploper NEO’25 tegen nummer 2 RFC staat de top drie van de vierde klasse F slechts één puntje uit elkaar. Volgende week speelt RWB, die derde staat op de ranglijst, uit tegen DVVC uit Dongen. Om de winterstop met een goed gevoel in te gaan, eerste te blijven in de 2e periode en maximale druk te houden op NEO’25 en RFC zou winst mooi uitkomen.