RWB is bezig aan een goede reeks van overwinningen. Zaterdag 25 november kwam daar uit bij SSC’55 zege nummer 6 bij. De uitslag van 0-7 was enigszins geflatteerd want tot de rust voetbalde SSC’55 aardig mee en kreeg net voor en net na rust kansen om gelijk te komen.

De wedstrijd kwam pas na een half uur spelen pas goed op gang. Vanuit een standaard situatie legde Koen van Baardwijk de bal panklaar voor de goal, zonder dat hem iets in de weg werd gelegd kon Owen Kogels hoog boven iedereen vrij inkoppen. Net voor rust kreeg SSC’55 een dot van een kans waarbij de sterke Erwin van den Hoven de bal goed afschermde en een op maat steekpas afleverde, gelukkig voor RWB ging de bal voorlangs en kon RWB met een 0-1 voorsprong gaan rusten. Gesterkt door de kans die SSC’55 net voor rust kreeg kwam het in de tweede helft fanatiek uit de kleedkamer en kreeg wederom de kans om gelijk te komen. SSC’55 scoorde dus niet, dat deed Owen Kogels weer wel waardoor het na rust al snel 0-2 werd. De storm van SSC’55 ging daarna langzaam liggen waar bij komt dat de ruimtes op het veld steeds groter werden. Kevin Remie wist daar wel raad mee en halverwege de tweede helft scoorde hij twee keer snel achter elkaar waardoor het scorebord op 0-4 kwam te staan. Het was SSC’55 te prijzen dat ze bleven strijden voor een goed resultaat, al was het beter geweest om wat minder gele kaarten te verzamelen nadat de wedstrijd al gespeeld is. Na de 0-4 ging RWB wisselen, maar met de sterke bank die RWB heeft werden ze daardoor niet minder sterk. Invaller Brent van Look tilden de stand dan ook op naar 0-5 en 0-6. Het slotakkoord was voor aanvoerder Koen van Baardwijk die vanaf 11 meter mocht aanleggen en daarmee de eindstand op 0-7 bepaalde.

Dit jaar staan er voor RWB nog twee competitiewedstrijden op het programma, te beginnen op zaterdag 2 december met een thuiswedstrijd tegen Irene’58 om vervolgens op zaterdag 9 december uit in Dongen tegen DVVC het jaar af te sluiten.