Vrijdag 17 november was het een gezellige drukte bij RWB. Niet vreemd, want RWB had 20 leden samen met hun familie en vrienden uitgenodigd om samen met de club hun jubileum te vieren. Als iedereen die uitgenodigd was in de gelegenheid was geweest om deze avond aanwezig te zijn hadden het er zelfs 24 kunnen zijn. De leden die deze avond niet aanwezig konden zijn worden doorgeschoven naar de huldiging van 2024.

RWB is een vereniging met 800 leden, waar een groot gedeelte met 5/6 jaar bij de Kanjers zijn gestart met voetballen. Dat betekent dat als je dan begin 30 bent om 25 jaar lid te zijn van RWB. Deze editie mocht voorzitter Bas Bruurmijn een aantal van deze leden huldigen, totaal waren 11 leden 25 jaar lid van RWB. Dit waren Khaled Amirkan, Mike van Helvoirt, Vincent de Man, Dennis Roestenberg, Jeroen van Zelst, Stephan de Man, Jon van de Kamp, Gerben Kuijsten, Harrie Maas, Paul van Oudhuizen en ook nog oud voorzitter Peter Kelder.

Twee leden waren 40 jaar lid van RWB, hier ging het over Emil Avontuur en Dave de Louw, tevens de voorzitter van SVO De Gaard. De huidige vicevoorzitter Foort Cové was samen met Ronnie Moonen en Corné Didden 50 jaar lid van de voetbalclub. Gerard Varossiau was 65 jaar lid en oud-voorzitter Lau Snels werd gehuldigd voor 70 jaar lidmaatschap.

75 Jaar lid van RWB.

Het langst stond voorzitter Bas Bruurmijn stil bij Bert Maijers, Hennie Kootkar en Johan Bruurmijn die maar liefst 75 jaar lid zijn van RWB. 75 Jaar lid zijn van een voetbalclub, maar niet alleen lid blijven maar ook 75 jaar betrokken blijven door te voetballen en/of vrijwilligerswerk te verrichten, is heel bijzonder en bewonderingswaardig.

Na de huldigingen was het tijd voor persoonlijke felicitaties en uitwisselen van mooie voetbalverhalen. Het mini-museumpje met alle oude foto’s en attributen die de club in bezit heeft waren vaak de aanleiding tot het uitwisselen van deze mooie verhalen.

De mooie foto’s werden deze avond gemaakt door Alexander de Peffer.