RWB speelde zaterdag 16 september thuis tegen Dongen zijn laatste bekerwedstrijd met 2-2 gelijk. Dit was niet voldoende om door te gaan in de beker, daarvoor had het namelijk Dongen met een nederlaag naar huis moeten sturen.

Tijdens de wedstrijd kwam RWB in de eerste helft na 24 minuten spelen met 1-0 voor. Alleen voor de keeper maakte Owen Kogels geen fout en schoot koelbloedig binnen. Net voor rust verdubbelde Kevin Remie de voorsprong naar 2-0 en leek het er op dat RWB met een mooie voorsprong zou gaan rusten. In de allerlaatste seconden van de eerste helft maakte Dongen echter de aansluittreffer, een domper voor RWB en een opsteker voor Dongen. Na een uur spelen maakte Dongen gelijk en was Dongen virtueel door in de beker. In het laatste half uur lukte het RWB niet meer om te scoren en is het bekeravontuur voorbij.

Zaterdag 23 september begint voor RWB de competitie met een thuiswedstrijd tegen TSC uit Oosterhout. TSC zat ook vorig jaar bij RWB in de competitie en deed het toen in de tweede gedeelte van de competitie gewoon heel erg goed. In de beker presteerde TSC vergelijkbaar als RWB, twee keer gelijk en één keer gewonnen. De openingswedstrijd zou dus best nog wel eens een heel spannende wedstrijd kunnen worden.

De evenementencommissie heeft van deze eerste thuiswedstrijd meteen SUPERSATURDAY gemaakt. Naast RWB-1 starten namelijk ook alle andere zaterdag seniorenteams met de competitie. Supporters en voetballers kunnen voor € 15,-- tussen 17.00 en 19.00 uur onbeperkt eten en krijgen ze er ook nog een aantal consumptiebonnen bij. Uiteraard is er ook gedacht aan de muziek en zal de ingehuurde DJ meteen na de wedstrijd van start gaan.

ABO Drunen / Elshout
Fysio Totaal
Spijkerke
Verhoeven