RWB is door de 1-3 overwinning op Olympia’60 nog steeds in de race om door te gaan in de KNVB beker. Om na het 3-3 gelijke spel tegen Merlijn in de race te blijven had RWB een overwinning ook hard nodig.

Tegen Olympia’60 was het bij rust 1-1, doelpuntenmaker aan RWB zijde was Owen Kogels. Na rust drukte RWB door naar een 1-3 overwinning. Van RWB kant maakte Bram van Iersel de 1-2 en bepaalde Owen Kogels, met zijn tweede van de middag, de eindstand op 1-3.

Dongen had in Tilburg weinig moeite met TSVV Merlijn en won met 1-5 waardoor Dongen totaal op 6 punten staat. RWB staat met 4 punten op de tweede plaats. Bij de beslissende wedstrijd RWB-Dongen, die 16 september wordt gespeeld op Sportpark De Gaard, zal RWB moeten winnen om door te gaan in de beker. Bij winst gaat RWB over Dongen heen en komt het terecht in de knock-out fase van de beker, bij een gelijkspel en verlies is Dongen de gelukkige. Zaterdag 23 september speelt RWB 1 thuis tegen TSC op Super Saturday te starten met de competitie.