Zaterdagmorgen 2 september verzamelde de JO7-1 zich in alle vroegte op de parkeerplaats van RWB. Met zijn allen op weg naar Baardwijk, voor de eerste "echte" wedstrijdjes. Afgelopen woensdag hadden zij, samen met de JO7-2, voor de eerste keer getraind. Enkele gespannen gezichtjes waar zichtbaar maar ze hadden er vooral heel veel zin in.
Voor het eerst met elkaar in de kleedkamer, het verdelen van de nummers toonde al direct het fanatisme van onze kleine profs in spe. Enige teleurstelling toen bleek dat een van de tegenstanders zich had afgemeld en ze dus maar twee in plaats van drie wedstrijdjes zouden spelen. Met de instructies vanuit de miljoenenstaf Kil, Martijn en Patrick startte de eerste wedstrijd direct goed. SSC'55 was de tegenstander. Fel, fanatiek en met een enorme drive om te winnen, scoorden onze JO7 er flink op los. Wauw, wat een super begin!
Roan strooide van achteruit met splijtende passes Liv, als one of the guys, stond geweldig haar mannetje Gijs was al blok beton niet voorbij te komen Lux wist via links een aantal keer mooi buitenom te gaan Faas toonde zich een waar allrounder en echte teamspeler en Luca liet met zijn fanatisme direct zien wat omschakelen is
De tweede wedstrijd tegen de meiden van Baardwijk, die direct lieten zien dat ook meiden goed kunnen voetballen. Binnen enkele minuten scoorden zij de openingstreffer. Dat lieten onze jongens en Liv zich niet gebeuren. Met goed samenspel en hard werken kwamen zij al snel terug in de wedstrijd en trokken zij de overwinning met ruime cijfers naar zich toe. Mooi om te zien hoe ze elkaar al in deze tweede wedstrijd steeds beter wisten te vinden en al echt goed naar elkaar overspeelden. Dat resulteerde zelfs in een prachtig doelpunt, over vier schijven!
Wat een super tof begin van het nieuwe voetbalseizoen. Hard gewerkt met heel veel plezier en als echt team met elkaar gevoetbald. Dit belooft een mooi jaar te worden.
Ga zo door JO7-1!