Zaterdag 3 september maakte het G-team van Voetbalvereniging RWB een start met seizoen 2023 / 2024. Na de teambespreking waarin de afspraken voor het nieuwe seizoen werden besproken werd onder leiding van Kees van der Giessen de eerste training afgewerkt. De leiding van het G-team had op deze zonnige zaterdagmiddag nog een Derde Helft georganiseerd. Gezamenlijk kon worden genoten van een overheerlijke BBQ waarbij ook iedereen een paar drankje kreeg aangeboden.

Wat is G-voetbal??
Het G-voetbal in Nederland is een niveau in het voetbal voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. In dit niveau is, in tegenstelling tot andere niveaus in het voetbal, geen leeftijdsgrens gesteld. RWB richt zich met het G-team op jongens en meisjes van 16 jaar of ouder. Het G-team van RWB traint elke woensdag van 19.30 tot 20.30 uur en doet mee aan de KNVB competitie. Competitiewedstrijden worden gespeeld op de zaterdagen.
Nieuwe spelers(sters) zijn altijd welkom. Ben jij iemand die het leuk vindt om te voetballen in een G-team? Neem dan snel contact op met Voetbalvereniging RWB.
E-mail of informeer bij Vz Bas Bruurmijn Mobiel: (06) 21 57 16 16.
Om te onderzoeken of je voetballen leuk vindt mag iedereen gratis meedoen aan een drietal proeftrainingen. Zondag 24 september is het G-team van RWB aanwezig bij het GO Waalwijk Festival in het centrum van Waalwijk. Ook dan kun je gratis een balletje trappen samen met de spelers/speelsters van het RWB G-team.