Dinsdagavond 15 augustus 2023 bereikte ons het bericht dat Frans Moonen is overleden. Frans Moonen sukkelde de laatste jaren met zijn gezondheid, verhuisde nog niet zo lang geleden naar Spoorwiel en leverde op het laatst iedere dag wat in op zijn gezondheid.
Frans Moonen was inmiddels 38 jaar lid van RWB, was Lid van Verdienste en werd in seizoen 2001-2002 gekozen tot RWB-er van het jaar.
Frans voetbalde in zijn jonge jaren niet bij RWB maar bij SDO NEO’25. Voetballen heeft hij wat RWB betreft overgelaten aan zijn zoons Frank en Ron, die beide jaren in RWB-1 voetbalden. Frans was dan ook een groot supporter van RWB-1, ook nog lang nadat zijn zoons daar niet meer in voetbalden. Frans was 20 jaar actief in de werkploeg, zat 10 jaar in de Evenementencommissie en verkocht jarenlang donateurskaarten en lootjes bij wedstrijden van RWB-1. Frans Moonen was ook een fanatiek visser en organiseerde 20 jaar lang het vistoernooi bij RWB.
RWB verliest aan Frans Moonen een gewaardeerd lid en wenst zijn vrouw Bep, Frank, Dianne, Ron en Bibi heel veel sterkte in deze zware tijd.

Frans Moonen