De selectie van RWB had op donderdag 29 juni de slotavond van een alles bij elkaar succesvol seizoen 2022/2023. Met RWB JO19 die in de middenmoot eindigde in de
1e klasse, RWB-2 die kampioen werd en RWB-1 die na het behalen van een Periodekampioenschap sneuvelde in de halve finale was het sportief een prima seizoen. De avond stond mede in het teken van afscheid nemen. Zo nam de selectie afscheid van Youri Ruyken, keeper Bjorn van der Bersselaar en Erik Kanters, die na zijn carrière in RWB-1 terugkwam om met RWB-2 kampioen te worden. Voorzitter Bas Bruurmijn stond nog even speciaal stil bij het afscheid van Ramon van der Sanden. Ramon speelde ruim 16 seizoenen in de selectie van RWB, afwisselend in RWB-1 en 2, wat betekent dat hij ruim 400 wedstrijden speelde voor de selectie van RWB. Bij de begeleiding werd afscheid genomen van verzorgster Anne Schlaepfer die de voetbalschoenen weer gaat aantrekken en hoofdtrainer Dennis de Bruijn die volgend seizoen hulptrainer is bij Baronie. Grensrechter John van der Sanden van RWB-2 kon jammer genoeg niet aanwezig zijn.

Uitreiken trofeeën.
Vertrekkend trainer Dennis de Bruijn had bij zijn afscheidsspeech ruimte ingebouwd voor het uitreiken van een aantal trofeeën. Zo ging de trofee voor de meest belovende speler naar Bram van Iersel en was de zilveren schoen voor de topscoorder van seizoen 2022/2023 met 17 goals voor Kevin Remie. De gouden schoen voor de speler van het jaar was voor Jordy van der Klaauw.

BPR
Fysio Totaal
Spijkerke
Van wijlen