Zaterdag 1 en 15 juli wordt er bij RWB geklust en schoon gemaakt. Hard nodig want om ons sportpark mooi te houden hebben we extra handjes nodig. Bij RWB zijn wekelijks 10 รก15 mensen bezig met het netjes houden van het gebouw en de velden. Voor leden en ouders van jeugdleden die door het jaar heen geen vrijwilligerswerk verrichten is dit een uitgelezen mogelijkheid om iets bij te dragen aan de club. Bij RWB hoeven we vrijwilligerswerk (nog) niet verplicht te stellen en als we allemaal een stukje bijdragen houdt dat de contributie laag en verhoogt het de betrokkenheid bij de club.

Klusjes die zoal gedaan moeten worden: banken dug-outs schuren en schilderen, reinigen reclameborden, buiten meubilair onder terras schilderen, dug-outs onkruidvrij maken, opruimen bergruimte onder de tribune enz.

Op deze zaterdagen wordt begonnen om 09.00 uur en wordt er om 15.00 uur gestopt. Tussen de middag verzorgt RWB de lunch en om 15.00 uur bespreken we de dag om vervolgens voldaan huiswaarts te keren.
Kom jij ook mee schoonmaken of klussen??? Laat dit dan weten aan Hans Bruurmijn mobiel: (06) 54 78 11 58, of stuur een mail naar