Wedstrijdleider Ties Pullens schreef het volgende verslag over het RWB-biljarttoernooi: Op 7 september 2022 gingen we van start met alweer ons 13e woensdagavond biljarttoernooi met 24 deelnemers. Jammer dat Henk Zwart na de eerste ronde met een geblesseerde knie (wat niet kwam door het biljarten) moest afhaken. Hij doet het volgende toernooi weer mee en hopelijk met meer succes. Zonder oponthoud wegens corona of andere oorzaken hebben we in 7 maanden tijd bijna 150 partijen gespeeld, wat vooral kwam door de goede opkomst.
15 maart waren we klaar met de poulewedstrijden en konden we op 22 en 29 maart de partijen om de 5-6 t/m 23-24 spelen. Op 5 april was de avond van de kruisfinales en de partijen om 3e en 4e plaats en de finale om plaats 1 en 2.
De uitslagen van de finalepartijen waren als volgt:
3e/4e plaats J. Timmermans 25 - P. Rijken 19 25 - 18
1e/2e plaats H. v.d. Ven 25 - A. Hommel 31 25 - 19
Door een prima partij van Adriaan Hommel (31 in 16 beurten) tegen Patrick Rijken en ook een goede partij van Huub v.d. Ven (25 in 20 beurten) tegen John Timmermans bereikten Adriaan en Huub de finale.
De finale werd gewonnen door Huub, die als eerste de zenuwen onder controle had waardoor het tussensprintje van Adriaan te laat kwam.
John en Patrick gingen in een zeer spannende partij strijden om plaats 3 en 4, gewonnen
door John. Patrick kwam slechts een carambole tekort.
Johan Kuijsten bedankt voor het bijhouden van de standen, en Harrie Maas bedankt voor de goede zorgen op de woensdagavond. De deelnemers bedankt voor de mooie attentie. Waarschijnlijk beginnen we op 20 september 2023 met ons volgende toernooi.
Wedstrijdleider Ties Pullens wenst verder iedereen een fijne vakantie toe.