RWB speelde zaterdag 4 maart 2023 thuis op Sportpark De Gaard tegen het laag geplaatste DVVC met 3-3 gelijk. Door de winst van SSW moet het nu in de strijd om de 3e plaats SSW naast zich dulden.

In de eerste helft kon RWB de goede start geen vervolg geven. Na 11 minuten kwam RWB door verdediger Jordi van der Klaauw al op een 1-0 voorsprong, maar moest 1 minuut later de gelijkmaker accepteren. De goed spelende Zakaria Elmessaoudi bracht daarna al snel de 2-1 voorsprong op het scorebord. De voorsprong was daarmee weer hersteld en voor RWB leek het erop dat het een gemakkelijke middag zou worden. Mogelijk dat dit de oorzaak was dat RWB juist daarna door de ondergrens zakte. Gevolg was dat DVVC weer terug kwam in de wedstrijd en net voor rust zelfs op een 2-3 voorsprong kwam. Na een uur spelen zorgde verdediger Jordy van der Klaauw met een afstandschot vanaf 20 meter in de kruising voor de 3-3. Voor Jordy van der Klaauw zijn tweede doelpunt deze middag wat hem de titel Man of the Match opleverde. RWB had nog een half uur om de gelijke stand om te zetten in een overwinning en kreeg ook nog een aantal kansen voor. Die wilde er niet in dus bleef RWB hangen op een 3-3 gelijk spel.

Zaterdag 11 maart speelt RWB uit in Oosterhout tegen TSC. In deze competitie zijn dan SCO-RFC en DHV-SSW voor RWB interessante wedstrijden. Belangrijkste is echter om eerst zelf te proberen de 3 punten mee te nemen uit Oosterhout.