Zaterdag 4 februari 2023 start RWB met het tweede gedeelte van de competitie. Met 11 gespeelde wedstrijden is de competitie precies op de helft en wordt a.s. zaterdag gespeeld tegen dezelfde ploeg waar in september 2022 de competitie gestart werd. Voor RWB betekent dit dat er meteen een derby tegen SSC’55 op het programma staat.

Als voorbereiding op de herstart van de competitie reisde RWB met de selectie naar Albufeira om te kunnen voetballen en trainen, maar werd ook volop gewerkt aan team building. Terug in Nederland werd Nederland getrakteerd op een witte deken van sneeuw en kon de oefenwedstrijd tegen Baardwijk geen doorgang vinden. Inmiddels is er wel een nieuwe datum afgesproken, en wordt deze oefenwedstrijd gespeeld op zaterdag 25 februari, oftewel de week na carnaval. De oefenwedstrijd zaterdag 28 januari tegen SG Bettringen kon gelukkig wel worden gespeeld. SG Bettringen is een voetbalvereniging uit de buurt van Stuttgart die rondom Waalwijk en trainingskamp had belegd en de velden van RWB gebruikt heeft om te trainen.
Bij deze wedstrijd kwam RWB al na 3 minuten op een 0-1 achterstand. Door goed doorzetten van Bram van Iersel kwam RWB al snel terug in de wedstrijd en bereikte met 1-1 de rust. Na rust kwam SG Bettringen al weer snel op voorsprong en bepaalde in de 85e minuut door een penalty de eindstand op 1-3. Alles bij elkaar een nuttige oefenwedstrijd.

De laatste week voor de herstart van de competitie staan er voor de selectie nog 2 trainingen op het programma om zaterdag om 14.30 uur te starten aan de wedstrijd tegen SSC’55.