Het niet verzilveren van de kansen was de laatste twee weken het probleem geweest en had RWB door de daaruit voort vloeiende gelijke spelen 4 punten gekost. Thuis tegen SSW lukte dit wel en behaalde het een afgetekende 6-0 overwinning.

RWB kwam thuis tegen SSW al snel op voorsprong. Na 12 minuten spelen haalde Jon van der Kamp van buiten de 16 meter uit en was het 1-0. Maatje Koen van Baardwijk verdubbelde na een half uur spelen de voorsprong. De 2-0 kwam voort uit een vrije trap, die Koen van Baardwijk knap over de muur lepelde. De 2-0 was meteen de ruststand en normaal ga je dan met een gerust gevoel rusten. Dat voelde nu wat anders omdat RWB vorige week een 2-0 voorsprong nog uit handen had gegeven. Thuis tegen SSW uit Dordrecht maakte het niet weer dezelfde fout want nu drukte RWB het wel door. RWB bleef goed voetballen en legde een aantal mooie aanvallen op de mat. Uit een van die aanvallen kopte de ingevallen Djay Kogels de bal richting tweede paal in het net. Deze 3-0 werkte bevrijdend want hiermee was SSW definietief verslagen. Zeker toen Koen van Baardwijk met zijn tweede van de middag de 4—0 aantekende. De laatste 10 minuten waren voor Owen Kogels, hij bepaalde met twee goals de eindstand op 6-0.

Door de zege van RWB en het gelijke spel van RFC is de kop van de 4e klasse D in elkaar geschoven en staat RWB twee punten achter op RFC. Volgende week speelt RWB uit bij GDS/ODS, de ploeg die RFC deze week op een gelijk spel hield.