In de maand juni, wanneer er op de grasvoetbalvelden in verband met groot onderhoud niet meer gevoetbald kan worden, maar het vaak heerlijk voetbalweer is, gaat Voetbalvereniging RWB zijn kunstgrasveld gebruiken om een 7 tegen 7 competitie te spelen.
Het toernooi wordt gespeeld op de woensdagavonden, beginnende op woensdag 8 juni.
Vier woensdagavonden achter elkaar wordt in een 7 tegen 7 competitie gevoetbald, de slotdag is op woensdag 29 juni waarbij afgesloten wordt met een onderling toernooitje.
De wedstrijden worden gespeeld volgens de KNVB regels, dus half speelveld, 7 tegen 7, geen slidings, minimaal contact en een speelduur van de wedstrijden van 2 x 20 minuten.
Inmiddels hebben zich 8 teams aangemeld en kan het toernooi van start gaan.
De 8 teams zijn opgedeeld in 2 poules, één sterke en één minder sterke poule.
In de sterke poule zijn RWB-5, RWB-4zat., Baardwijk-4 en RWB-6 ingedeeld. In de minder sterke poule is RWB-35+, Oud RWB-1, NEO’25 Vet. en FC Taaie Tijgers.
De wedstrijden worden geleid door RWB-clubscheidsrechters Cor Pulles, Hans Bruurmijn, Patrick Hultermans en Wim Snels. Twee jaar kon dit toernooi door corona beperkingen niet georganiseerd worden, de reacties dat het dit jaar weer opgepakt kan worden zijn dan ook alleen maar positief.