Vlijmense Boys was na een kwartier klaar met de wedstrijd tegen RWB. Bjorn van Bijnen had er toen al drie inliggen, bij rust stond het 0-5, RWB scoorde in de tweede helft nog wel de eretreffer. De uitslag werd 1-5. Vooraf had Larry van Ommen een tactiek bedacht waarbij RWB verdedigend als een blok zou gaan spelen. Niets kwam er van terecht want Bjorn van Bijnen, topscorer van Vlijmense Boys, scoorde in de eerste minuut al de openingstreffer. Na 15 minuten had Bjorn van Bijnen reeds drie keer gescoord en bij rust een kwart aan doelpunten erin liggen. Met een 0-5 ruststand was er in de tweede helft voor RWB niets meer te halen. Na rust deed Vlijmense Boys het rustiger aan, wetende dat de overwinning binnen was. RWB kreeg daarmee de gelegenheid nog wat terug te doen. Serhan Eyupoglu zorgde voor de eretreffer en de uiteindelijke 1-5 einduitslag. Volgende week zondag, 27 maart, speelt RWB in ’s-Hertogenbosch de uitwedstrijd tegen TGG. Hopelijk maakt RWB dan meer kans en heeft het dan de kans om het blazoen wat op te poetsen. TGG staat namelijk, weliswaar met één wedstrijd minder gespeeld, net als RWB mee onderin op 12 punten.