De enige echte Waalwijkse derby RWB – Baardwijk kwam pas in de tweede helft op gang. De verdediging van RWB liet zich voor rust tot twee keer toe verrassen waardoor Baardwijk met 0-2 voor kwam. Net voor, en net na rust scoorde RWB tegen en kon het spel opnieuw beginnen. Na opnieuw een voorsprong van Baardwijk scoorde RWB ver in blessuretijd de 3-3. Beide ploegen moesten genoegen nemen met een puntje waar beide ploegen op de standenlijst niet veel mee opschieten.

Oorspronkelijk was de wedstrijd RWB-Baardwijk op zondag   6 maart gepland, door corona perikelen en het feit dat er geen inhaalzondagen beschikbaar meer zijn moest de wedstrijd naar een doordeweekse avond. In de eerste helft was er nog geen sprake van een echte derby en vooral RWB speelde te plichtmatig. Baardwijk zat na 3 minuten al in een zetel doordat Kay Kemmeren al snel de score opende. Baardwijk liet zich terug zakken en probeerde met counters gevaarlijk te worden. Na een half uur spelen was deze tactiek ook nog succesvol want bij een uitval van Baardwijk kon wederom Kay Kemmeren scoren, 0-2.
Op twee belangrijke momenten kwam RWB door goals van Bram van Iersel terug in de wedstrijd. Bram van Iersel scoorde net voor rust waardoor RWB toch wat opgewekter de thee opzocht, en meteen na rust had Bram zijn tweede er in liggen. In de tweede helft was er sprake van een echte derby waarbij de emotie op liep zonder dat spelers echt over de schreef gingen. RWB dacht op voorsprong te komen, logisch want de scheidsrechter had de goal al goedgekeurd en het vlagsignaal van grensrechter Jac Burgel al weggewuifd. Nadat de verder goed leidende scheidsrechter Amilcar Mejla een praatje had gemaakt met de grensrechter werd de goal alsnog afgekeurd. De domper werd voor RWB nog groter toen invaller Isak Dedic Baardwijk opnieuw naar een voorsprong schoot. RWB knokte ten opzichte van de eerste helft in de tweede helft wel voor de overwinning en ging in het laatste kwartier vol gas om in ieder geval niet te verliezen. Hoe verder de wedstrijd vorderde werd steeds vaker de bal in de 16 meter gepompt met de hoop dat de bal een keer goed zou vallen. Baardwijk probeerde het spel te vertragen en het ritme uit de wedstrijd te halen wat een extra lange blessuretijd opleverde. Ver in blessuretijd bij de laatste corner van de wedstrijd kopte Serhan Eyupoglu raak en stond het 3-3. De scheidsrechter liet nog wel aftrappen maar floot daarna meteen de wedstrijd af. RWB was blij dat het toch nog een puntje pakte en in “de derby” niet verloren had. Baardwijk was uiteraard teleurgesteld en vond dat de scheidsrechter te lang had laten doorspelen, deze emotie leverde trainer Frans van Helvoirt nog een rode kaart op. Toen iedereen was gedoucht en de emotie wat was gezakt waren beide ploegen het er over eens dat 3-3 een terechte uitslag was. Ondanks dat het een midweekse wedstrijd was werd de derde helft gevierd, maakte DJ Jurgen Meijers er een mooi feestje van.
Zondag mogen beide ploegen weer aantreden voor de competitie en hebben beide ploegen ook een pittige tegenstander. Baardwijk speelt dan thuis tegen de nummer 2 FC Engelen, RWB ontvangt zondag 20 maart koploper Vlijmense Boys.