De wedstrijd RWB – FC Engelen was op het hoofdveld van Sportpark De Gaard afgelast, dat de wedstrijd toch gespeeld kon worden dankt RWB aan het tot zijn beschikking hebben van een kunstgrasveld. Bij RWB is het nooit saai en vallen er meestal volop doelpunten, ook in deze wedstrijd die uiteindelijk eindigde in 3-4. RWB trok in de slotfase aan het kortste eind, na tot twee keer toe voor te hebben gestaan.

RWB begon voortvarend aan de wedstrijd en deed zeker niet onder tegen het mee bovenaan staande FC Engelen. Na een half uur spelen kwam RWB door de in de spits geposteerde Serhan Eyupoglu op een 1-0 voorsprong. Meteen daarna verdubbelde RWB de voorsprong. Het doelpunt kwam op naam van Owen Kogels en was mede te danken aan een goede actie op links van Bram van Iersel. RWB ging met een comfortabele 2-0 rusten. In de rust paste trainer Anthony Lurling van FC Engelen een tactische omzetting toe door achterin 1 op 1 te gaan spelen, FC Engelen moest ook wel risico nemen. RWB werd daar door verrast en was even de controle kwijt, resultaat daarvan was dat het 5 minuten na rust 2-2 stond. RWB herpakte zich en kwam wederom door Serhan Eyupoglu op voorsprong waarna FC Engelen 4 minuten later de schade herstelde naar 3-3. Toen iedereen dacht dat de wedstrijd gespeeld was en een gelijk spel de terechte verhouding zou zijn geweest sloeg FC Engelen alsnog toe. De 3-4 eindstand betekende dat RWB onnodig verloor en dus geen punten aan dit duel over hield.

De teleurstelling kan hopelijk snel ongedaan gemaakt worden, maar dan moeten er a.s. donderdag 24 maart wel gewonnen worden van Haarsteeg. Geen gemakkelijke opgave, want Haarsteeg doet het dit seizoen goed en staat netjes in de subtop van de 3e klasse B.
De wedstrijd uit bij Haarsteeg begint om 20.00 uur en wordt vooruit gespeeld in verband met het naderende Carnaval.