Een overwinning, dat was wat RWB in de inhaalwedstrijd thuis tegen BVV nodig had. Heel RWB was dan ook super tevreden met de 2-1 overwinning wat betekende dat RWB op de ranglijst steeg van de 14e naar de 10e plaats.

RWB begon voortvarend aan de wedstrijd tegen BVV wat bij aanvang van de wedstrijd één puntje meer had gesprokkeld als RWB. Hierbij wel aangetekend dat BVV nog wel twee inhaalwedstrijden te goed heeft. Met slechts 4 minuten op de klok was het 1-0 voor RWB doordat Bram van Iersel de terug gelegde bal in kon koppen. Koppen is iets wat Bram niet zo vaak doet, laat staan scoren met de kop. Mede door deze openingstreffer werd hij na de wedstrijd uitgeroepen tot Man off the match. De 1-0 door de vroege goal betekende meteen ook de ruststand. Al snel na rust kwam BVV door Guillermo Le Couvreur terug in de wedstrijd en kon RWB weer van voor af aan beginnen, want duidelijk was dat RWB deze middag alleen tevreden zou zijn met een overwinning. Vanaf de gelijkmaker was RWB de bovenliggende partij en speelde de wedstrijd af op de helft van BVV. De winnende treffer van Vedad Hadzic kwam wat gelukkig tot stand doordat zijn corner, door de wind gedragen, meteen in het doel belandde.

Volgende week speelt RWB wederom thuis, dan tegen de nummer 2 van de competitie,
FC Engelen. Voor de plaats op de ranglijst een belangrijke wedstrijd want verlies tegen FC Engelen zou met de inhaalwedstrijd van a.s. donderdag tussen BVV en RKDVC zomaar kunnen betekenen dat RWB het gewonnen terrein weer prijs moet gevent.