RWB startte de competitie weer op door uit in Tilburg tegen ZIGO gelijk te spelen. Deze eerste wedstrijd was een voetbalthriller in twee bedrijven die na de 1-1 eindstand eindigde in een 3-3 eindstand. Volgens Antal Tooten, trainer van ZIGO, een gelijk opgaande strijd en dus terechte uitslag. Trainer Larry van Ommen van RWB vond dat RWB zomaar had kunnen winnen maar vindt dat RWB nog steeds te gemakkelijk goals weggeeft.

Na een kwartier spelen kwam ZIGO door een kopbal van Danny van de Lisdonk op voorsprong, maar 2 minuten later kwam RWB door een klutsbal via Bram van Iersel weer op gelijke hoogte. RWB kwam in de tweede helft tot twee keer toe op voorsprong. Beide keren was Alex Huijps de doelpuntenmaker. Tot twee keer toe zorgde Frans de Leij voor de gelijkmaker. De 2-3 van Alex Huijps was in de 83e minuut en een goal van grote schoonheid. Van buiten de 16 meter knalde hij de bal in de kruising waarbij de bal ook nog in de kruising bleef hangen. De 3-3 eindstand viel in de 86e minuut en daarmee was ZIGO blijer met het puntje dan RWB.

De wedstrijd ZIGO-RWB was voor RWB één van de twee inhaalwedstrijden om de gehele competitie weer op negen gespeelde wedstrijden gelijk te trekken. Volgende week staat voor RWB inhaalwedstrijd nummer 2, thuis tegen BVV, op het programma. Voor beide ploegen een super belangrijke wedstrijd, want winst zou voor beide ploegen betekenen dat ze weg kunnen komen uit de staart van de 3e klasse-B.