Afgelopen week startte de selectie van RWB weer de trainingen op. Van 8 t/m 11 januari had het ook al wat trainingsarbeid verricht tijdens het trainingskamp in het Spaanse Benidorm, maar terugkomend daarvan moest het ivm coronamaatregelen noodgedwongen de voorbereiding op de tweede seizoenshelft weer staken. Na afgelopen week weer getraind te hebben volgde zondag 30 januari de eerste oefenwedstrijd uit tegen DSC uit Kerkdriel.
RWB startte goed aan de wedstrijd en creëerde naar harte lust een aantal kansen. Voor de goal stond het vizier nog niet op scherp, anders had het bij rust minimaal met 0-3 voor moeten staan. Net voor rust werd alsnog het net gevonden. Serhan Eyupoglu, die in de eerste helft in de spits stond, kopte tegendraads de bal richting tweede paal. Buiten bereik van de doelman van DSC gaf Bram van Iersel de bal het laatste zetje. RWB ging met een terechte voorsprong rusten en zou ook weer prima starten aan de tweede helft. In de tweede helft kwam RWB met een geheel ander team het veld op. RWB was met een brede selectie naar Kerkdriel vertrokken en gunde iedereen minimaal een halve wedstrijd speeltijd. Dit betekende dat in de rust acht wissels werden doorgevoerd. Aanvankelijk leek dit een succes te worden, want maar net aan de tweede helft begonnen benutte Alex Huijps zijn snelheid en kwam alleen voor de keeper. Door Alex Huijps, die alleen voor de keeper geen fout maakte, werd het dus als snel in de tweede helft 0-2.
Gaandeweg de tweede helft bleek echter dat het voor een groot deel vernieuwde team toch wat minder opgewassen was tegen DSC. Als snel na de 0-2 kwam DSC op 1-2 en won uiteindelijk de wedstrijd met 2-3. Voor beide teams een nuttige oefenwedstrijd na maanden alleen maar wat te hebben kunnen trainen. RWB heeft voor dinsdag 1 februari op het kunstgrasveld van sportpark De Gaard nog een oefenwedstrijd gepland tegen buurman NEO’25, waarna op 6 februari weer om het echie gespeeld wordt. De wedstrijd dinsdag tegen NEO’25 start om 20.00 uur. Zondag speelt RWB de eerste competitiewedstrijd uit in Tilburg tegen ZIGO, aanvang 14.30 uur.