Ondanks dat een aantal speelsters geveld waren door corona konden de meiden van RWB/NEO'25 MO15-1 dan eindelijk weer een wedstrijd spelen.

Met wat kleine aanpassingen klonk om 09:30 het fluitje voor de eerste helft. De beide teams waren aan elkaar gewaagd maar er viel tot de rust geen doelpunt.

Na de rust ging het weer gelijk op en kwam GRC14 voor met 1-0. De meiden herpakte zichzelf goed en door een mooi samen spel maakte Jenefer de gelijkmaker.

Daarna was het zeker nog spannend met kansen voor beide teams. Maar de kansen resulteerde niet meer in een doelpunt. Door een mooi samenspel is de eindstand 1-1.

Met trots verlieten de meiden samen met hun trainers en coaches het veld. Het eerste punt is binnen.