Zondag 28 november speelden drie lagere elftallen hun thuiswedstrijden op Sportpark De Gaard. RWB-1, uit naar ZIGO, en RWB-2, uit naar SVSSS, waren al eerder afgelast in verband met coronagevallen bij de tegenstanders. Thuis gingen er bij RWB drie wedstrijden door. Met drie overwinningen bleven alle te verdelen punten deze zondag in Waalwijk.
Het zou zomaar kunnen zijn dat dit de laatste competitiewedstrijden zijn van 2021. Vorige week besliste het kabinet dat alle sportparken om 17.00 uur dicht moeten. Trainen in de avonduren is daardoor niet meer mogelijk. De verwachting is dan ook dat de KNVB maandag of dinsdag besluit om de seniorencompetitie’s stil te leggen.
RWB-3
Speelde een spannende wedstrijd tegen Vlijmense Boys-4. Na een achterstand stond RWB-3 bij rust toch met 2-1 voor. In de 2e helft kwam Vlijmense Boys weer terug in de wedstrijd maar nog geen 2 minuten later was het weer 3-2 voor RWB. Na de 4-2 die hier ook vrij snel op volgde was de strijd gestreden. RWB-3 bleek een fitter team te hebben en Vlijmense Boys kon het niet meer belopen. RWB-3 gaf dan ook geen kansen meer weg en haalde zonder verdere problemen de 4-2 over de streep.
RWB-4
Had thuis tegen Waspik-7 een gemakkelijke zondag. Al na 40 seconden stond de 1-0 op het scorebord en liep RWB-4 voor rust al uit naar een 6-0 voorsprong. Na rust kon RWB-4 het rustig aan doen en werd het een uitslag met dubbele cijfers, de uitslag werd 10-0.
RWB-6
Nam revanche op de slechte wedstrijd van vorige week en speelde met goed voetbal Haarsteeg-4 van de mat. Bij rust stond het 4-0 en na de rust liep RWB-6 uit naar 8-1. De overwinning had zelfs in de dubbele cijfers uit kunnen vallen, ware het niet dat zowel voor als na rust een penalty werd gemist.